CONSULTING

Discreet, creatief & productief
Als het u aan tijd ontbreekt of de juiste medewerkers, neemt IPP Printers u graag wat werk uit handen. Geregeld is er prijsmatig een hoger efficiëntie te behalen, maar vooral logistiek en kwalitatief zijn er vaak verbeteringen mogelijk. Wij kunnen uw pakket grafische uitbestedingen uitzetten bij een door ons geselecteerde gevarieerde groep van potentiële leveranciers, desgewenst aangevuld met door u te bepalen producenten. 

Sterk in werk
U kent uw eigen sterke punten, wij bieden u onze service waarbij u zelf bepaalt wat wij wel en niet uit uw handen mogen nemen. Hiervoor hebben wij een geselecteerd netwerk van uiteenlopende grafische producenten die wij exclusief vertegenwoordigen. De selectiecriteria die wij hanteren bij de continue evaluatie van dit netwerk zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs.  

Persoonlijk
Wenst u meer informatie of maakt u graag eens persoonlijk kennis met IPP Printers? Neem dan contact met ons op via info@ippprinters.com of bel naar (+31) 076 521 70 25. Wanneer u voor IPP Printers als consultant kiest, kunt u van ons een degelijk, professioneel en onafhankelijk advies verwachten.