W-D INVESTEERT

Weiss-Druck investeert in een 296 pagina Lithoman en vernieuwing van haar krantenpers.

Primeur
Begin 2012 had Weiss-Druck de primeur met de in gebruik name van de eerste 96p (286cm breed!) Lithoman heatset pers in Duitsland. Weiss-Druck verraste in juni 2014 wederom met een scoop: de installatie van een Colorman E:line met 2 druktorens en vouwapparaat. 

Vernieuwing Geoman
In september 2015 investeert Weiss nog maar eens fors in de totale vernieuwing van haar Geoman (E:Retrofit) met 2 druktorens. Bovendien wordt de pers meteen ge-upgrade naar de huidige maatstaven met uitgebreide automatische data uitwisseling met het Manroland Web Systems Tele-Support-Center.  

Indrukwekkend machinepark
Het grootste laatste nieuws is echter wel de aankoop van een 2e 96 pagina Lithoman Heatset-pers. Deze 96 pag. pers zal midden 2016 in gebruik worden genomen.
Een bijzondere aanvulling op het al indrukwekkende heatset machinepark (Lithoman 96 / 80 / 72 / 48 (2x) / 32 / 16 (2x)). Deze aankoop is zeker niet overdreven. Ook dit hele jaar moeten we veel capaciteitstekorten opgevangen met 'Kollegenhilfe'.

Nieuwe mogelijkheden
Helaas mogen we nog niet verklappen welke extra features deze Lithoman zal hebben, maar het staat vast dat het beslist geen kloon zijn van de Lithoman 96 die er al staat. Deze machine zal behalve in capaciteit ook in mogelijkheden een mooie aanvulling zijn op het toch al uiterst gevarieerde machinepark. Houdt onze website in de gaten, zodra er meer nieuws is melden we het hier.