IN DE KIJKER

Wie jarig is trakteert! Trekpleister viert met trots haar 35 jarig bestaan en geeft het startsein voor een feestelijk jubileumjaar met de Trekpleister Special.

Glossy
Het glossy magazine is een mooi cadeau voor haar klanten, gedrukt in een oplage van 1.000.000 exemplaren. De omslag van 200 grams houtvrij gesatineerd mc papier met glanzende UV-lak geeft het magazine een luxe en frisse uitstraling. Een tweede omslag  van 150 grams houtvrij gesatineerd mc is stevig en ideaal voor de uitknipbare kortingsbonnen. Voor het binnenwerk is gekozen voor 65 grams licht houthoudend silk papier. Het formaat (17,0 x 27,5 cm) is handzaam en gemakkelijk mee te nemen. De special is geniet gebrocheerd met 2 nietjes.

Ruime keuze
Wij adviseren u ook graag over de mogelijkheden voor uw uitgave. U heeft een ruime keuze uit verschillende papiersoorten, omvangen en afwerking. Weiss- Druck investeert voortdurend in nieuwe technieken om u het beste te bieden. Het drukken, veredelen van omslagen, het vouwen, binden en eventueel verpakken onder folie met adres kan allemaal bij Weiss-Druck zelf. Uw producties zijn in goede handen bij de Nederlandstalige orderbegeleiders bij Weiss-Druck. 

Ons hele team maakt het verschil in iedere fase van uw opdracht, de precieze communicatie met alle betrokkenen en de wil om snel en vakkundig te beslissen. Als u vooraf advies nodig heeft op welk vlak dan ook, staat onze knowhow tot uw beschikking. Betrouwbaar, goed en op tijd, zoals u van ons gewend bent.