FERRARI 'BIJBEL'

Hung Hing heeft het duurste boek ter wereld mogen produceren. Het boek is 50 x 50 cm groot, maar liefst 852 pagina's dik en is 37 kg zwaar. De duurste editie is handgebonden in exclusief Ferrari rood leder en versierd met het Ferrari logo dat met meer dan 30 karaat aan diamanten is bezet, deze editie kost € 175.000,00. Daarvoor wordt jouw exemplaar ook nog getekend door elke nog in leven zijnde (ex-) Ferrari kampioenen. Hiervan is er slechts 1 per land beschikbaar. In Australië en België is er al een koper gevonden.

Kampioen
Voor de minder gefortuneerden onder ons zijn er ook nog goedkopere uitvoeringen verkrijgbaar, zoals de klassieke uitgave voor slechts € 3.000,00, hiervan werden 4.100 exemplaren gemaakt. (zonder diamanten en alleen getekend door Fernando Alonso en Felipe Massa)

Verder is er nog de 'Cavallino Rampante' editie die werd afgewerkt met het beroemde Ferrari logo, deze 500 exemplaren zijn te koop voor ongeveer € 5.750,00 per stuk. Tenslotte voor wie toch eens gek wil doen, voor slechts € 30.000,00 heb je de 'Enzo' editie, genoemd naar Ferrari snelste wagen, gelimiteerd tot 400 exemplaren (net zoals de wagen zelf) en getekend door elke nog in leven zijnde (ex-) Ferrari wereldkampioenen.